«Super-Seil» er vårt nybegynnertilbud der vi ønsker å gi unge seilere en spennende og effektiv opplæring over en kortere periode. Noen seilere vil da allerede til høsten kunne delta på videregående nivå samt også bli med på våre lokale klubbregattaer. Super Seil programmet består av én valgfri Super Seil helg i juni og én eller flere Super Seil ukeprogram i begynnelsen eller slutten av sommerferien.
Det er en forutsetning for deltakelse på Super Seil uke at seileren enten har gjennomført en Super Seil helg eller annen tilsvarende basisopplæring i jolleseiling.

Super Seil gjennomføres ut fra Stavanger Seilforening sitt flotte jolleanlegg på Sølyst, og deltakerne blir fulgt tett opp av våre erfarne instruktører.

Aldersgrense: 8 -13 år. Deltakerne må kunne svømme.

Påmelding og mer info HER.