Vinteropplag

Vinteropplag

Stavanger Seilforening disponerer i dag femti krakker for båter i opplag. Med de begrensninger som ligger i tilgjengelig areal så betyr det at båtene må stues forholdsvis tett. Den båten som løftes først ut av vannet for vinteropplag blir stående inderst og følgelig blir det den båten som sist kan settes på vannet om våren: First in-last out

Teoretisk skal det kunne la seg gjøre å flytte rundt på båter som står på land for å hente ut en inneparkert båt, men dette er svært tidkrevende i tillegg til at alle båteiere som er involvert må være tilstede. I praksis er dette ikke en mulighet vi kan tilby. Det betyr at når du booker tid for opptak og sjøsetting må disse datoene settes av til dette i din kalender. 

Skal du ha båten på land vinteren 2022- 223 må du velge et «sett» med datoer. Velger du en opptakshelg om høsten, må du også velge korresponderende sjøsettingshelg om våren.

Vi anbefaller at flest mulig tar av masten. Det gjør opptaket enklere og båten står bedre når det blåser mye. Rigging skjer tirsdag før opptak og tirsdag etter sjøsetting. Rigging bookes i eget skjema under.

Valgene er(som bookes i skjema under): 

A: Opptak 17. september 2022 og sjøsetting 6. mai 2023
B: FULLT Opptak 8. oktober 2022 og sjøsetting 22. april 2023 FULLT
C: FULLT Opptak 29. oktober 2022 og sjøsetting 15. april 2023 FULLT
D: Opptak 12. november 2022 og sjøsetting 25. mars 2023 

Du vil få fremmøtetidspunkt på mail en uke eller to før og må møte presis. Du kan ikke påregne tid til klargjøring av egen båt samme dag; dette må være gjort i forkant.

Egenerklæring

Før du begynner på utfylling av skjema må du ha lest, forstått og aksepterer Stavanger Seilforenings vilkår for kraning i Instruks ved opptak, sjøsetting og rigging jf https://www.stavangerseilforening.no/havnen/instruks-ved-opptak-sjosetting-og-rigging/ som bindende for meg. 

Vinteropplag

Fyll ut skjema for vinteropplag

Rigging

Book rigging her