Stavanger seilere markerte seg under NC2

Stavanger seilere markerte seg under NC2

Med 1. 2 og 3 plasser sammenlagt samt mange gode resultat i enkeltseilaser var de unge jolleseierne fra Stavanger Seilforening med på å dominere NC 2 i Bergen denne helgen.

John Øyvind Garvik fulgte opp den gode seilingen fra Tønsberg under NC1, og tok denne helgen sin andre sammenlagtseier under årets norgescup program i optimistklassen. Theodor Middelthon seilte seg inn til en sterk 11 plass sammenlagt i et felt med 84 deltakere.

Theodor – full fokus på lens
John-Øyvind – Helt på toppen

I Laser 4,7 klassen kapret Guro Gjesdal og Hanna Katle Fjon henholdsvis 2 og 3 plass, bare slått av Tobias Birkeland fra Ran Seilforening

Guro og Hanna på lunch visit hos trenerteamet

Det er tydelig at den systematiske tilnærmingen og det langsiktige perspektivet som vår trener Luka har hatt i arbeidet med seilerne nå virkelig begynner å vise resultater.

I tillegg til gode sammenlagtresultater for enkelt seilere, så er nok dette også den beste laginnsatsen vi har hatt fra foreningens seilere. Vi hadde med 12 deltakere i tre ulike jolleklasser, og alle seilerne hadde gode prestasjoner i flere enkeltseilaser.

Vi ser frem til å følge de lokale utøverne under NC 3 på hjemmebane den 10-11 juni.

Følg link til endelig resultatliste fra helgens regatta i Bergen