collageFotografier kan brukes til formidling, fange oppmerksomhet og fremkalle følelser og minner. Et bilde sier mer enn tusen ord.

For å gjøre hjemmesidene interessante og levende er vi avhengig av gode bilder, aller helst tatt våre egne medlemmer. Har du noen gode bilder på PC’en, og lyst til å la andre få ta del i krabbefiske med de minste på bryggen, eller en armada på skarpt kryss i en regatta, så kan Seilforeningens sider være stedet.

Bruk skjemaet under til å laste opp enkeltfiler eller flere (som .zip, .7z eller .rar), eller levér en CD til driftssjef på Sølyst.

Bildene kan være på vanlige formater (.JPG, .PNG, .BMP, .TIF), men har du raw-filer (.NEF, .CR2 eller .RAW) så er det supert.

For at vi skal kunne bruke bildene må de holde akseptabel kvalitet. Dvs at de må være klare og skarpe, tilstrekkelig lyse og ha god nok oppløsning (1024px+). Fortell hvem som tok bildet, når det ble tatt og hvem som er på bildet (hvis personer er tydelig identifiserbare).

Du beholder alle rettigheter til bildet, men gir ved å laste det opp via denne siden Stavanger Seilforening rett til å benytte det i foreningens aktiviteter.

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Beskrivelse av bildet (bildene)

    Maksimum 32MB pr opplastning.

    Jeg gir herved Stavanger Seilforening mulighet til å benytte seg av mine bilder til sine aktiviteter. Jeg beholder øvrige rettigheter til bildene.