Ledig stilling som hovedtrener/ sportssjef

Ledig stilling som hovedtrener/ sportssjef

Stavanger Seilforening skal ansette ny hovedtrener/ sportssjef.  

Stavanger Seilforening ble stiftet i 1906, og er en av de eldste seilforeninger i landet. Foreningen har siden starten hatt egne lokaler og havneanlegg på Sølyst, sentralt i Stavanger havn. Foreningens havneanlegg har kapasitet til ca. 200 båter, samt egen kran for opptak av båter inntil 10 tonn, vinteropplagsplass for 50 båter, medlemsverksted, tørkeloft, servicebrygge, klubbhus og kontor med møterom. Foreningen har også et flott jolle-anlegg med plass til 40 joller på land, og med eget klubbhus med garderobe og møterom. Foreningens egne Optimistjoller er flittig i bruk i sesongen i forbindelse med Trening & opplærings Super Seil konsept for opplæring i seiling for barn og unge. Allerede i 8-10- årsalderen rekrutteres fremtidens seilere i distriktet. Foreningen har i tillegg profesjonelt drevne seiltreningsprogrammer i sesongen for viderekommende barne- og ungdomsseilere. Disse programmene tilbys for tiden i Optimist og Laser.  For voksne regattaseilere har foreningen et miljø for to-mannsjollen Snipe. Blant kjølbåter er det både et aktivt turmiljø og mange regattaseilere. Express har de senere årene vært en voksende og dominerende kjølbåt klasse i distriktet og det er nå rundt 30 båter i foreningens havn, hvor de fleste deltar i lokale regatta arrangementer. 

Foreningens nåværende trener, Youssef Akrout, har bestemt seg for å slutte hos oss og gå over i annen virksomhet. Youssef har bidratt til økt aktivitet innen jolleseiling i Stavanger og våre seilere har oppnådd svært gode resultater under hans ledelse. Vi ønsker å videreføre dette arbeidet og søker derfor etter en ny hovedtrener/ sportsjef.

Hovedoppgaven vil være å planlegge og gjennomføre treninger for våre jollegrupper (Optimist og ILCA) og følge opp våre utøvere på Norges cup. Våre jolleseilere er i Norgestoppen og vi ønsker en trener som har nivået til å videreutvikle disse. Stillingen medfører dermed arbeid både ettermiddag, kveld og helger. 

Andre arbeidsoppgaver: planlegge og gjennomføre nybegynnerkurs i seiling om sommeren, planlegge dugnader med foreldre, arrangere foreldremøter og voksenkurs. Andre arbeidsoppgaver innen den generelle driften av foreningen vil også måtte påregnes.

Vi ønsker oss en person som trives med å arbeide selvstendig, har trenerutdanning og har grunnleggende kompetanse til å drifte og vedlikeholde joller og ribber.  Vedkommende må ha erfaring som trener, være serviceinnstilt, fleksibel og like å lede våre medlemmer i dugnadsarbeid. Vedkommende må ha gode kommunikasjonsevner som skaper glede, mestring og motivasjon. Arbeidet medfører også en del kontorarbeid.

Stillingen er i utgangspunktet 100%, men vi kan evt. være fleksible avhengig av den rette kandidatens kvalifikasjoner og ønsker. Lønn og oppstart etter nærmere avtale. 

Mer informasjon om foreningen finnes på våre hjemmesider.  Ytterligere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til daglig leder Lars Ole Gudevang.

Søknad med CV sendes så fort som mulig, men innen 1. august 2024 til Stavanger Seilforening ved daglig leder Lars Ole Gudevang, dagligleder@stavangerseilforening.no