Info om medlemskap i SS og Seilmagasinet

Senior og pensjonist medlemmer i Stavanger Seilforening har automatisk medlemskap i Seilmagasinet* inkludert i den årlige medlemskapsavgiften. Prisen  er 1040,- pr. år inkl. Seilmagasinet*. Prisen for bare Seilmagasinet* pr. år er 390,- mot normal pris 792,- hvis du ikke betaler via SS. Prisen for bare SS medlemskapet er 650,-. Totalt altså 1040,-.

Hvis du ikke ønsker Seilmagasinet inkludert i medlemskapet i Seilforeningen må du gi beskjed til SS adm. ved Tordis Stangelang, dagligleder@stavangerseilforening.no, innen 10. januar 2019.

*
Seilmagasinet levert hjem til deg i tillegg til Seilmagasinet på dine digitale flater. Medlemskapet omfatter samtlige Pluss-saker, digitale utgaver av Seilmagasinet siden 2006 i AppStore og Google Play. Les mer her.