Seilkurs i Stavanger Seilforening 2020

Super Seil

«Super-Seil» er vårt nybegynnertilbud der vi ønsker å gi du unge seilerne en spennende og effektiv opplæring over en kortere periode. Noen seilere vil da allerede til høsten kunne delta på videregående nivå samt også bli med på våre lokale klubbregattaer. Super Seil programmet består av én valgfri Super Seil helg i juni og én eller flere Super Seil ukeprogram i begynnelsen eller slutten av sommerferien.
Det er en forutsetning for deltakelse på Super Seil uke at seileren enten har gjennomført en Super Seil helg eller annen tilsvarende basisopplæring i jolleseiling.

Super Seil gjennomføres ut fra Stavanger Seilforening sitt flotte jolleanlegg på Sølyst, og deltakerne blir fulgt tett opp av våre erfarne instruktører.

Aldersgrense: 8 -13 år. Deltakerne må kunne svømme.

Påmelding og betaling skjer i Spond.
Super Seil helg koster kr 1000,-
Super Seil uke koster kr 3000,-

Påmelding i Spond her.

Merk at deltagere må være medlem i Stavanger Seilforening for å kunne delta på Super Seil.

Innmelding skjer her.

Hva Når Beskrivelse Påmelding
Super Seil helg 9.- 10. mai Nybegynner opplæring optimist
Obligatorisk før Super Seil uke.
Super Seil helg 20.- 21. juni Nybegynner opplæring optimist
Obligatorisk før Super Seil uke
Send en mail til larsole.gudevang@stavangerseilforening.no for å melde på
Super Seil uke 22.- 26. juni Nybegynner opplæring optimist  Send en mail til larsole.gudevang@stavangerseilforening.no for å melde på