Seilkurs sommeren 2021 i Stavanger Seilforening

Super Seil

NB: Sommeren 2021 arrangerer vi «Super-Seil» både på Sølyst og på Hafrsfjord. Hver derfor sikker på at du melder deg på rett kurs.

«Super-Seil» er vårt nybegynnertilbud der vi ønsker å gi du unge seilerne en spennende og effektiv opplæring over en kortere periode. Noen seilere vil da allerede til høsten kunne delta på videregående nivå samt også bli med på våre lokale klubbregattaer. Super Seil programmet består av én valgfri Super Seil helg i juni og én eller flere Super Seil ukeprogram i begynnelsen eller slutten av sommerferien.
Det er en forutsetning for deltakelse på Super Seil uke at seileren enten har gjennomført en Super Seil helg eller annen tilsvarende basisopplæring i jolleseiling.

Super Seil gjennomføres ut fra Stavanger Seilforening sitt flotte jolleanlegg på Sølyst, og deltakerne blir fulgt tett opp av våre erfarne instruktører.

Aldersgrense: 7 -12 år. Deltakerne må kunne svømme.

Påmelding og betaling skjer i Spond.
Super Seil helg koster kr 1000,-
Super Seil uke koster kr 3000,-

Påmelding til kurs på Sølyst i Spond her eller scann QR koden:

Påmelding til kurs i Hafrsfjord i Spond her eller scann QR koden:

Hva Når Hvor Beskrivelse Påmelding
Super Seil helg 19.- 20.juni Sølyst Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil helg 22.- 25. juni Sølyst Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil uke 3.- 4. juli Sølyst Nybegynner opplæring optimist  Påmelding i Spond her.
Super Seil uke 3.- 4. juli Hafrsfjord Nybegynner opplæring optimist  Påmelding i Spond her.
Super Seil helg 5.- 9. juli Sølyst Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil helg 5.- 9. juli Hafrsfjord Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil uke 3.- 7. august Sølyst Nybegynner opplæring optimist  Påmelding i Spond her.
Super Seil helg 7.- 8. august Sølyst Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil helg 7.- 8. august Hafrsfjord Nybegynner opplæring optimist. Obligatorisk før Super Seil uke. Påmelding i Spond her.
Super Seil uke 9.- 13. august Sølyst Nybegynner opplæring optimist  Påmelding i Spond her.
Super Seil uke 9.- 13. august Hafrsfjord Nybegynner opplæring optimist  Påmelding i Spond her.

Merk at deltagere må være medlem i Stavanger Seilforening for å kunne delta på Super Seil. Innmelding skjer her.