Seilkurs i Stavanger Seilforening 2020

Super Seil

«Super-Seil» er vårt nybegynnertilbud der vi ønsker å gi du unge seilerne en spennende og effektiv opplæring over en kortere periode. Noen seilere vil da allerede til høsten kunne delta på videregående nivå samt også bli med på våre lokale klubbregattaer. Super Seil programmet består av én valgfri Super Seil helg i juni og én eller flere Super Seil ukeprogram i begynnelsen eller slutten av sommerferien.
Det er en forutsetning for deltakelse på Super Seil uke at seileren enten har gjennomført en Super Seil helg eller annen tilsvarende basisopplæring i jolleseiling.

Super Seil gjennomføres ut fra Stavanger Seilforening sitt flotte jolleanlegg på Sølyst, og deltakerne blir fulgt tett opp av våre erfarne instruktører.

Aldersgrense: 8 -13 år. Deltakerne må kunne svømme.

Påmelding og betaling skjer i Spond. Klikk på «klikk her» i infoen under for å komme til Spond og påmelding. Du får da opp en kode som du skriver inn/ limer inn i Spond appen.

Etter påmelding vil du få en mail med ytterligere info og link til innmelding i Stavanger Seilforening a 100kr.

Hva Når Beskrivelse Påmelding
Super Seil helg 9.- 10. mai Nybegynner opplæring optimist
Obligatorisk før Super Seil uke.
Super Seil helg 20.- 21. juni Nybegynner opplæring optimist
Obligatorisk før Super Seil uke