31. mai – 2. juni 2019 blir det arrangert Europacup kombinert med Norgescup(NC3) for Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser standard og windsurfing (Bic). Regattaen blir arrangert av Stavanger Seilforening.

Påmelding og all info her.

Overnatting

Scandic Stavanger City tilbyr 20% rabatt på overnatting, inkludert frokost. Mer info og booking her.

Presentation with François Gabart

Dear sailors! We are excited to announce that François Gabart, the MACIF trimaran skipper, is coming to Stavanger where he will make a presentation. The famous French sailor holds the current solo non-stop around the world record of less than 43 days with an incredible 27,2 knots in average speed! He will speak about his sailing career «From Opti to Ultim».

The presentation will be at Bergelandshallen, Vaisenhusgata 50 on 1st june 1800-1930. Free admittance for all participating sailors at NC3/EC in Stavanger.

Tickets will be sold at Stavanger Seilforening or at the entrance.