I Stavanger Seilforening har vi seilere i jolleklassene Optimist, Laser og Snipe. Vi har tilbud om kurs og trening for barn og ungdom i Optimist og Laser.

For voksne og ungdom som ønsker en innføring seiling kan vi tilby helgekurs i Snipe, Laser eller B-One. Kontakt daglig leder for å melde interesse og få mer informasjon om aktuelle tilbud

Trykk her for oversikt over treningstider for Laser og Optimist.

Trykk her for aktivitetsoversikt i regi av Trening og Opplæring for 2018

For nybegynneropplæring for barn vises det til Super Seil programmene for optimistjolle

Optimistjolle

Optimistjollen er den desidert største jolleklassen i Norge (og verden). Jollen benyttes både til opplæring og konkurranseseiling. Det er en veldig egnet inngan gsport til seiling for barn mellom 8 og 16 år.

Nyttige linker:

Laserjolle

Laserjollen er en av verdens mest populære enmannsjoller. Den har ulike rigger, og kan derfor seiles av både barn/ungdom og voksne. Denne klassen er også OL klasse for både damer og herrer.

Nyttige linker:

Laserseiler

Snipe

Snipen er en solid og spennende to-manns jolle som egner seg godt både som regattabåt og som opplæringsbåt for ungdom og voksne.

Snipeflåten i Stavanger er på 30 båter, og er et aktivt regattamiljø.

Vi har et meget bra sosialt og sportslig møtested på tirsdagsregattaene. Det avtales også treninger andre kvelder og/eller helger. Viktig er det også med sosiale arrangement! Seilforeningen disponerer to snipe-joller som interesserte kan bli fadder for og låne i sesongen.

For spørsmål og informasjon om snipekalssen ta kontakt med klassekaptein Randi Stray  (tlf 934 67 702)  eller kursansvarlig Rune Kartveit (tlf 971 85 273)

Aktuelle kurs og myttige linker:

Ingen planlagte aktiviteter

Scira Norge  – klasseklubb