I Stavanger Seilforening har vi seilere i jolleklassene Optimist, Laser og Snipe. Vi har tilbud om kurs og trening for barn og ungdom i Optimist og Laser.

For voksne og ungdom som ønsker en innføring seiling tilbys også helgekurs der vi benytter Snipe og Laser som opplæringsbåter.

Trykk her for oversikt over treningstider.

Trykk her for aktivitetsoversikt 2017

For nybegynneropplæring vises det til kursprogram under de ulike klassene

Optimistjolle

Optimistjollen er den desidert største jolleklassen i Norge (og verden). Jollen benyttes både til opplæring og konkurranseseiling. Det er en veldig egnet inngan gsport til seiling for barn mellom 8 og 16 år.

Nyttige linker:

Laserjolle

Laserjollen er en av verdens mest populære enmannsjoller. Den har ulike rigger, og kan derfor seiles av både barn/ungdom og voksne. Denne klassen er også OL klasse for både damer og herrer.

Nyttige linker:

Laserseiler

Snipe

Snipen er en solid og spennende to-manns jolle som egner seg godt både som regattabåt og som opplæringsbåt for ungdom og voksne.

Snipeflåten i Stavanger er på 30 båter, og er et aktivt regattamiljø.

Vi har et meget bra sosialt og sportslig møtested på tirsdagsregattaene. Det avtales også treninger andre kvelder og/eller helger. Viktig er det også med sosiale arrangement! Seilforeningen disponerer to snipe-joller som interesserte kan bli fadder for og låne i sesongen.

For spørsmål og informasjon om snipekalssen ta kontakt med klassekaptein Randi Stray  (tlf 934 67 702)  eller kursansvarlig Rune Kartveit (tlf 971 85 273)

Aktuelle kurs og myttige linker:

Ingen planlagte aktiviteter

Scira Norge  – klasseklubb