Som medlem av Stavanger Seilforening er du hjertelig velkommen til foreningens hytte på Langøy. Medlemmer kan gjerne ta med gjester. Dessuten er utenbys seilere også hjertelig velkomne.

Langøy tilbyr trygge havneforhold med fortøyningsbøyer, solid trebrygge og god plass. En liten vandring gjennom rommene i den ærverdige hytten forteller mye om de rike seilertradisjonene som foreningen med rette er stolte av.

På Langøy finner du vann, strøm, dusj og WC samt lekeapparater for barn utendørs. Hytten kan tilby kjøkken, salonger, overnattingsmuligheter og en rekke andre bekvemmeligheter. Dessuten har du en hel øy med uberørt Ryfylke-natur til disposisjon.

De som har besøkt Langøy kommer svært ofte igjen – år etter år.

Se også prisliste og HMS-regler.

gulesider.no

WGS84: 59°8’56,2″N 5°51’18,8″E