Avmasting ifm. med vinteropplag høsten 2018

For de som ønsker å ta av masten ifm. vinteropplag kjører vi masten tirsdagen før selve opptaket. Meld fra til Lars Ole Gudevang, larsole.gudevang@stavangerseilforening.no om du ønsker avmasting. Book vinteropplag her.

Tirsdag 18. sept. kl 17-
Tirsdag 16. økt. kl 17-
Tirsdag 30. okt. kl 17-

Tirsdager er avsatt til deg som ønsker å ta av eller sette på mast på båten. Kommenter i feltet «merknad» hvilket klokkeslett du ønsker. Vi kan i utgangspunktet kl 09-21. Du får svar fra SS adm. pr. mail.

Bruk skjema for vinteropplag eller for hurtigslipping om du vil ha båten på land. Fyll ut skjemaet under for å melde inn behov for rigging.

Egenerklæring

Et absolutt kriterium for opptak, sjøsetting, hurtigslipping og masting på Sølyst er at du i forkant har fylt ut egenerklæring:

Det foretrekkes at egenerklæringen signeres elektronisk evt. scannes og sendes pr. mail. til larsole.gudevang@stavangerseilforening.no senest dagen før.
Dersom du overfører elektronisk gjelder egenerklæringen for ett år av gangen.
Alternativt signeres egenerklæringen og gis til kranfører før løft igangsettes.

Ønske om rigging/nedrigging

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)